Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


World Class Romania preia World Class Timisoara


București, 24 Septembrie: Având în vedere cererea locală din ultimii 3 ani din Timișoara, World Class Romania - leader în industria wellness-ului autohton care oferă de peste 14 ani ultimele experiențe în fitness în București și Cluj, a decis preluarea integrală a business-ului local de la francizatul său din Timișoara.

World Class Timișoara se va alinia astfel la standardele de calitate ale celorlalte cluburi din București și Cluj, aducând timișorenilor servicii și facilități premium.

Clubul nou reachiziționat presupune o investiție inițială de 850.000 de euro în prima etapă de renovare și dezvoltare: sală de fitness și cardio cu echipamente de ultimă generație (Reebok și Life Fitness), studio nou de aerobic (210 mp) și de cycling (cu 42 de biciclete noi), zonă de Functional Training, ultimele tendințe în fitness (Queenax și SYNRGY 360), saună uscată.

ÃŽn prima parte a anului viitor vor urma noi investiții în zona de piscină și terasă.

Din 25 octombrie, World Class Timișoara așteptă timișorenii cu experiențe la standarde internaționale.

In echipa World Class Timisoara vor impartasi din vasta lor experienta locala si internationala cei mai renumiți instructori si antrenori personali: Julio Papi, Peter Ambjorn, Per Markussen, Izabela Lacatus, Ramona Vasilescu Hnyatek si Raluca Babaligea.

ISTORIE COMPANIE

World Classeste cel mai mare lanț de fitness din România, însumând 11 centre, peste 300 de angajați și peste 26.000 de membri. Cele 11 centre oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling și Relaxation Area & SPA, punând la dispoziția membrilor săi cele mai noi și moderne servicii de pe piață. Compania se diferențiază de celelalte săli de fitness din România, fiind tot timpul pionierii celor mai noi concepte de fitness în exclusivitate în România (programele Les Mills).

World Class Romania este o companie cu capital străin, cu activitate în România și Serbia și cu o cifră de afaceri estimată pentru 2014 de 12.000.000 Euro, din operarea a 11 cluburi de fitness, urmând ca până la sfârșitul anului 2015 să ajunga la peste 20 de cluburi și o cifră de afaceri de peste 20 milioane euro.

World Class are obiectivul strategic (și resursele necesare) să opereze în România peste 33 de cluburi moderne până la finalul anului2017, facilitând un stil de viață sănătos în toate marile orașe din România.

ÃŽn privința acționariatului, acesta este reprezentat de un fond de investiții polonez - Resource Partners și numără printre investitori, instituții consacrate precum Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare șiRabo Bank (una dintre băncile mari europeane, cu capital majoritar olandez). Fondul are la activ 7 investiții, în variate sectoare economice,atât în Polonia, cât și în Letonia și în România, iar filozofia sa de investiții este bazată pe creșterea durabilă și sustenabilă a companiilor și operarea acestora în conformitate cu cele mai stricte reglementări etice și legale.

MISIUNEA WORLD CLASS

To provide a welcoming place for our members, away from home and work, where we motivate and inspire each member to improve their lifestyle and to be a significant social factor in our members’ lives.

Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti