Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Mikado Dance


Mikado Dance

Tip Sala : dans , aerobic
Bucuresti - Sector 3, Zona Timpuri Noi

Adresa : Logofat Tautu, Nr. 68 A
Indicatii : in incinta fostei fabrici Crinul

Telefon mobil : 0723.472.016


Website : http://www.mikadodance.ro/
Email :

Discipline:
AerobicDans clasicDans oriental / BellydanceDans sportivDansuri clasice / StandardDansuri pentru copiiSalsaStreet danceTae BoZumba

Scoala Mikado Dance iti ofera o gama variata de activitati artistice si sportve: cursuri de dans, aerobic si kick box.Antrenorii nostri specializati pe fiecare domeniu in parte iti vor fi alaturi cu explicatii si indrumari potrivite nivelului fiecaruia dintre cursanti.Pentru ca miscarea are un rol important in viata noastra, iar beneficiile acesteia apar atunci cand este practicata in mod regulat, Mikado Dance, iti pune la dispozitie un program accesibil, chiar daca mergi la scoala sau lucrezi pana tarziu.

Cursuri de Dans Clubul MIKADO DANCE te invita la dans, dansul care iti place si te atrage, mai ales acela pe care daca l-ai cunoaste si stapani ai putea spune despre tine "Acum chiar stiu SA DANSEZ!!!"

Ai vrea sa participi la un curs de dans si imediat imaginatia iti zboara la cum arata o scoala de dans si ce te invata acolo! Noi te asteptam la cursuri de dans oferite de clubul nostru MIKADO DANCE pentru a dezlega misterul si a-ti raspunde la toate intrebarile despre ce inseamana o lectie de dans.

Sala de dans e locul unde stresul de peste zi dispare ca prin minune, primele acorduri muzicale si gata......incepe lectia de dans! Prin intermediul muzicii esti condus intr-o "calatorie" in jurul lumii, deci ......pregateste-te pentru o experienta de neuitat!
Deja iti place, sala de dans e un loc in care te simti bine si in largul tau, dar mai ales atmosfera si respectul prezente in clubul de dans te fac sa nu lipsesti nici macar o data! Cursurile de dans cu intreg grupul iti dau veselia pe care o zi de munca nu ti-o permite. Acum vrei mai multe informatii, lecti de dans particulare (pentru o singura pereche) ar putea fi urmatorul pas! Noi suntem in permanenta langa tine indiferent care sunt optiunile tale in materie de dans!


Data ultimei actualizari: 04.02.2012
Pagina vizualizata de 8831 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti