Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Salsa Cubana Dance School Victoriei


Salsa Cubana Dance School Victoriei

Tip Sala : dans
Bucuresti - Sector 1, Zona Piata Victoriei

Adresa : Strada Banu Manta, Nr. 75
Indicatii : vis--vis de hotel IRISA, intre blocul nr. 130 si Sediul Excel Comp la nr. 77

Telefon mobil : 0751.186.533


Website : http://www.salsa-romania.com
Email :

Informatii verificate

Facilitati centru:
Vestiar

Discipline:
BachataCha chaDansuri latinoMerengueRumbaSalsa

A fost infiintata in anul 2005 si este prima scoala de dansuri latino care ofera cursuri de salsa traditionala cubaneza. Scoala de dans isi propune ca prin cursurile sale sa promoveze in Romania dansurile si cultura Afro cubaneza, care a ajuns in majoritatea tarilor la stadiul de “fenomen social'.Salsa traditionala cubaneza sta la baza tuturor formelor ulterioare de salsa si constituie esenta dansurior caraibiene.

Noi, in cadrul cursurilor de dans, predam aceste dansuri in forma lor traditionala pentru a infatisa cursantilor adevarata savoare a salsei cubaneze.Cursurile de dans constituie, pe langa o buna modalitate de relaxare si o ocazie de a ne tonifia corpul, de a socializa si de a regasii tonusul necesar pentru o noua zi de munca.

Astfel un curs de salsa se prezinta cu multiple avantaje pentru dumneavoastra fiind o reala alternativa la sedintele de fitness, aerobic, psihoterapie, e.t.c. De aceea in ultimii ani cursurile de salsa au cunoscut o puternica reprezentare in preferintele romanilor, ele fiind intr-o continua dezvoltare.Daca sunteti din Bucuresti va asteptam sa descoperiti savoarea dansurilor cubaneze in compania celor mai buni instructori de gen din romania, intr-un cadru profesionist 100%, distractia si voia buna fiind omniprezente.

Cursurile noastre de dansuri latino integreaza stiluri traditionale de Salsa, Bachata, Rumba, Merengue, Cha-cha, Mambo, Raggaeton, Rueda de casino, son cubano care impreuna cu buna dispozitie acumulata in timpul orelor de curs va garanteaza ore de neuitat in compania noastra. Daca esti din Bucuresti, iti place muzica si dansul, distractia este garantata alaturi de noi. Este prima scoala de dansuri traditionale cubaneze din Bucuresti si din tara.

Data ultimei actualizari: 16.01.2012
Pagina vizualizata de 6721 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti