Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Wilmark Star Entertainment


Wilmark Star Entertainment

Tip Sala : dans
Bucuresti - Sector 3, Zona Unirii

Adresa : Strada Justiei, Nr. 54
Indicatii : in incinta Wilmark Dance Academy, etaj 3, cladirea Ascensorul

Telefon mobil : 0720.009.000
Telefon fix : 0311.079.011


Website : http://www.wilmark.ro/
Email :

Informatii verificate

Discipline:
BachataCha chaCumbiaDansuri latinoMerengueReggaetonRueda de casinoSalsaSpectacole de dans pentru evenimente

STAR ENTERTAINMENT sau cum sa descoperi diversitatea si bogatia culturii din toata lumea, cu autenticitatea, simplitatea si usurinta in utilizare. Intr-o perioada de globalizare a pietelor, standardizare de culturi si moduri de a gandi, deschiderea spre lumea noastra vasta de creare de Evenimente este o necesitate de a explora noi perspective si modalitati de lucru, de invatare.

Organizarea unui Eveniment nu este doar o chestiune de management de proiect si a cunostintelor tehnice, aceasta abordare necesita un element de baza:SENSUL. Va oferim asistenta in definirea SENSULUI vostru , pentru a face Evenimentul mai potrivit pentru tine, cel care va va reprezenta, unul care va dezvalui potentialul tau, unul care va incanta cu adevarat va va marca spiritul, va face petrecerea ta unica.

Creati SENS si buna dispozitie prin distractie si timp festiv care va genera facilitatea de a intelege alta cultura ,alte idei ,sa comunice, sa inoveze, sa motiveze si sa dezvolte imaginatia si sa te (re) cunoasca. Pentru a proiecta evenimentele corporate,petreceri private,nunti,aniversari, show room-uri,conferinte de presa, banchete, etc, am ales cel mai bun partener, care va face posibile cele mai indraznete vise si va afina relatia dumneavoastra cu invitatii tai. Cea mai mare placere a noastra este satisfactia dumneavoastra, va vom asculta si vom construi impreuna evenimente care vi se potrivesc. Alaturati-va noua repede!

Poate sunteti tentati sa spuneti ca toate agentiile de evenimente fac acelasi lucru, intrunind o suma de elemente necesare punerii in aplicare a unor idei? Ei bine, in realitate experienta si profesionalismul sunt cele care fac diferenta. Castigatori sunt cei care reusesc sa controleze in minimum de detalii un eveniment, sa intervina decisiv atunci cand ceva pare sa nu mearga conform planului si sa indeplineasca intocmai dorintele clientilor, evident punand in joc si propria creativitate.

Suntem in stare sa punem in aplicare orice idee, oricat de indrazneata; realizam orice proiect, indiferent cat de excentric ar putea parea. Lista noastra de serviciisatisface dorintele clientilor, pornind de la catering, hostesse, sunet si lumini, pana la flori, scene mobile, corturi, decoratiuni, proiectie de film, filmari evenimente si foto evenimente, pentru ca nimeni niciodata sa nu poata uita evenimentul la care a fost martor.


Data ultimei actualizari: 25.12.2012
Pagina vizualizata de 4353 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti