Armonita antrenament intern


Muscle Maker


Muscle Maker

Tip Sala : aerobic , fitness
Bucuresti - Sector 6, Zona Grozavesti - Regie

Adresa : Splaiul Independentei, Nr. 202 H

Telefon mobil : 0731.480.623 0749.195.969
Telefon fix : 021.410.42.55 021.410.32.55


Website : http://www.muscle-maker.ro/
Email :

Facilitati centru:
Antrenor personalAparate cardioDusuriParcareSauna

Discipline:
AerobicFitness / fortaPilatesSali de FitnessTae Bo

MUSCLE MAKER sala aerobic Bucuresti sector 6 - zona Grozavesti.

Muscle Maker ca prima alternativa coerenta a Fitnessului din Romania ,ne-am propus sa abordam aceasta latura a sportului in conformitate cu nevoile si urgentele omului modern .Se pierde mult prea mult timp in salile de fitness, iar rezultatele mult dorite intarzie sa apara din motive nebanuite de majoritatea.
Din aceasta nevoie, ne-am gandit la un set de discipline ce s-ar racorda unor principii fundamentale, datatoare de rezultate optime si anume : recrutarea masei musculare ,diversitatea antrenamentelor ,activarea metabolismului ,toate acestea fiind parcurse intr-o locatie selecta din centrul Capitalei. Sportivi de renume ,campioni de prestigiu ,profesionisti ai fitness-ului vin in intampinarea celor mai exigente si felurite cerinte pentru a raspunde in concordanta cu asteptarile acestora.

Muscle Maker realcatuieste ideea de miscare, prin cateva ingrediente inseparabile la un nivel necesar imbinand conceptul social de integralitate simultana in randul membrilor comunitatii (MM Society).Stim cat de important este dialogul ,sprijinul colectiv ,ideea de libertate ,de aceea iti oferim un mijloc la indemana pentru a te desfasura in voie alaturi de prietenii tai de la Muscle Maker .

Vei obtine ceea ce de mult iti doreai ,un loc mai sigur si mai facil de a-ti spune parerea despre tot ceea ce conteaza pentru tine .De altfel, vei fi la curent cu toate activitatile noastre in care credem si ne investim fara rezerve si cu mult mai important, te vizeaza in mod direct .Muscle Maker poate fi aranjamentul ideal prin care sa vrei sa iti depasesti,rand pe rand , mai toate conditiile .

Data ultimei actualizari: 12.01.2012
Pagina vizualizata de 5469 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic
Help Ioana

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti